Uppdatering!

Tjenare!

Kände att det var dags att uppdatera BIF-bloggen lite.

Tänkte dra lite "läget i laget" och korta matchrapporter från dom inledande två matcherna i division 3.

Inför den här säsongen har vi tappat ett par riktigt bra spelare. Vilka har jag knappt koll på.
Markus Salin har jag dock koll på, han lirar innebandy hemma i Köping med deras division 1 och division 2 lag. Flyttade hem efter avslutade studier i Örebro.

Samuel Zetterlund var en gjuten forward i första line tillsammans med Linus och Glännström, han ådrog sig tyvärr en ryggskada och tvingades tillfälligt (?) lägga klubban på hyllan.

Jonas Nilsson har dragit utomlands eller liknande, han jobbar svinmycket i alla fall, i Stockholm, Australien och vete fan. Han var även han gjuten i en kedja, tillsammans med Peter Törnblom på andra sidan. Dom hittade ju verkligen varandra i mörkret.

Vi har givetvis även fått in flera nya spelare. Har inte så bra koll på dessa, men ni hittar dom på lagets hemsida- www.laget.se/bifibdiv3
Jag kan dra ett par hemvändare.
Albin Wahlquist har bestämt sig för att lira med oss igen, även Kenny Brander och Mikael Collin. 
Den sistnämnde ådrog sig tyvärr en ledbandsskada i seriepremiären mot Ekeby och kommer att vara borta ett bra tag, räknar med spel fram mot nyår.

Vi hade lite lagkväll hemma hos Linus Trulsson för ett par helger sedan. Vi blev sisådär en 10 pers. Öl(alla utom Ruben!), hockey, korv och innebandystraffar i Linus och sambons rymliga lägenhet på väster.

Vi har öppnat seriespelet med två raka vinster, hemma mot Ekeby med 8-5 och borta mot Pålsboda med 6-2.
Vi har inte så mycket problem med att göra mål i år, det är bakåt vi behöver lägga mest fokus på. Daniel Clifford har stått mellan stolparna båda matcherna och sett riktigt bra ut. Anfallsspelet har alltså fungerat riktigt bra.

Bilder från lagkvällen och första matchen:









RSS 2.0