BIF-Åsbro 8-5

Helgens match mot Åsbro slutade med 3p till BIF efter stabilt spel matchen igenom.
15 utespelare(3 femmor)+Andreas och Marre var kallade till Birgittahallen idag för match mot Åsbro, som inför matchen låg en placering nedanför oss och en poäng mindre.

Vi inleder första perioden strålande och leder med 3-0 efter första 20 minuterna efter mål av Glännström och Jonas Nilsson som gjorde två.
15 sekunder in i andra perioden gör Åsbro mål på frislag, match igen alltså.
Men Jonas(4 mål idag) och Samuel ser till så vi drar ifrån till 5-1.
När 40 minuter är spelade står det 5-2 till BIF och det finns inga indikationer på att vi skulle kunna tappa detta.
Jonas Nilsson gör sitt fjärde(!) mål för dagen tidigt i tredje perioden, 6-2. Peter T och Linus hinner sätta varsitt mål
innan matchen är över, slutresultatet skrivs till 8-5.

Detta var första vinsten sedan den 30 oktober, då vi krossade Pålsboda med 16-2. Efter det har vi bara mäktat med förluster och oavgjorda möten så denna vinst var väldigt skön.