BIF-Stora Mellösa 6-6

Igår lördags var det match hemma mot Stora Mellösa. Dom låg inför matchen 9p och 3 placeringar framför oss.
Vi gjorde en hyfsat bra första period men låg under med 0-1.
10 minuter in i andra var ställningen 4-0 till SMÅ,
och vi tog time out. Detta hjälpte. När andra perioden var slut hade vi hämtat upp till 2-4 efter mål av Glännström
och Erik Celander.
Tidigt i början av tredje perioden fick vi en straff med oss, som Markus Salin dessvärre missade.
Men blott 20 sekunder senare kom 3-4 målet genom Linus Trulsson i powerplay. Vi var verkligen på g.
Dock hann bönderna från Odensbacken göra både 3-5 och 3-6 innan det var dags för Linus att göra sitt andra mål
för dagen. 4-6.
Och han var långt ifrån färdig med målsprutandet.
20 sekunder senare stod det 5-6, Linus var återigen framme med klubban, och fullbordade sitt hattrick.
13 minuter in i tredje perioden tog lagets finne(härstammar alltså från Finland) Carl Liimatatinen bollen, lobbade snyggt bollen förbi en motståndare och med ett inte alltför otagbart backhandskott från halvtaskig vinkel hade han kvitterat matchen!
Vi ville verkligen ha med oss 3 poäng idag, men vi var nöjda med 1, med tanke på att vi hämtat upp både 0-4 och 3-6.
Nu blickar vi framåt mot kommande helg, då Åsbro kommer på besök!